No SSO cookie

Jack Daniel’s Rally Team vrea victoria la Cluj

voteaza
(0/ 0)
Jack Daniel’s Rally Team vrea victoria la Cluj
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

La raliul Clujului (25-27 iunie) pilotii Jack Daniel’s Rally Team sunt hotarati sa castige la toate grupele la care participa. Cu atat mai mult cu cat doi dintre ei sunt clujeni.

 
 

Edwin Keleti si Victor Ponta conduc in clasamentul grupei A, cu 75 de puncte si 3 victorii. La grupa N Gergo Szabo si Levente Csegzy, castigatori pe Transfagarasan si situati pe locul 2 la Targu Mures, au acumulat 43 de puncte si sunt pe locul 2 in clasamentul general.

De asemenea, tot la grupa N, Titi Aur si Karoly Borbely, se afla acum pe locul 7, echipajul evoluand din ce in ce mai bine si acumuland noi puncte in clasamentul general. La grupa K , Catalin Berari si Mihai Sandu sunt pe locul 2, dupa abandonul de la Targu Mures.

Edwin Keleti: „Clujean fiind, imi face o deosebita placere sa concurez acasa, mai ales ca acest raliu a fost castigat de 2 ori de mentorul meu, Mihai Muresan. Impreuna cu Victor, vrem sa ne razbunam greseala facuta de mine anul trecut la Cluj si care ne-a costat victoria cu doar cateva secunde. Vom aduce fanilor si prietenilor clujeni mesajul nostru, ca membri ai echipei Jack Daniel’s Rally Team: condu responsabil, nu bea la volan!



Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1670 :: 17.78MB