No SSO cookie

IPSO a inaugurat noul sediu bi-marca Dacia-Renault

voteaza
(0/ 0)
IPSO a inaugurat noul sediu bi-marca Dacia-Renault
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania IPSO Bucureşti, membră a grupului francez Monneyeur, a inaugurat, miercuri, un showroom bimarcă, Dacia şi Renault, investiţie în valoare de 3,5 milioane de euro, a declarat, cu acest prilej, Mylenne Ardito, directorul general al societăţii.

 
 
[poza1s]Noul sediu IPSO, de pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti, este construit respectând standardele de calitate impuse în reţelele Dacia şi Renault şi acoperă o suprafaţă de 4.200 de metri pătraţi, ridicaţi pe o suprafaţă totală de 13.000 de metri pătraţi.
Sediul găzduieşte activitatea de concesionar al celor două mărci, care include şi o multitudine de servicii de service post-vânzare, alături de toate activităţile administrative şi financiare ale activităţilor integrale ale firmei în România.
[poza2s]Showroom-ul bimarcă pune la dispoziţia vizitatorilor o suprafaţă de 500 de mp, inclusiv circa 10 modele Dacia sau Renault disponibile pentru drive-test. În plus, Atelierele mecanice oferă 35 de posturi de lucru, care pot soluţiona probleme mecanice sau de caroserie. Mai mult, unitatea dispune şi de o spălătorie şi de atelier pentru inspecţii tehnice periodice.
În urma acestei investiţii, IPSO anticipează rezultate mai bune în acest an faţă de realizările de anul trecut, ţinând cont şi de faptul că, începând cu acest an, activitatea firmei s-a extins prin reprezentarea mărcii Dacia.
[poza3s]În 2002, IPSO a realizat o cifră de vânzări de 17,5 milioane de euro, din care aproximativ 15 milioane de euro reprezintă activitatea de vânzări auto. Compania a comercializat, anul trecut, 2.500 de autovehicule Renault, ceea ce reprezintă aproape 30% din volumele Renault importate pe piaţa românească, a precizat Ardito.
În acest an, societatea are în plan comercializarea a cel puţin 1.500 de unităţi Dacia, precum şi menţinerea ritmului înregistrat anul trecut pentru marca Renault.
În ce priveşte activitatea de service, IPSO recepţionează şi repară în atelierele sale mai mult de 800 autoturisme zilnic.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1430 :: 17.77MB