No SSO cookie

Intreaga productie Fiat 500 se muta in Polonia?

voteaza
(5/ 1)
Intreaga productie Fiat 500 se muta in Polonia?
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Fiat isi va concentra intreaga productie a modelului 500 in fabrica sa din Polonia.

 
 

Urmatoarea generatie Fiat 500, care este asteptata sa apara pe piata in anul 2015 si trebuie sa devina o prezenta mult mai globala decat cea prezenta, arputea fi produsa intr-o singura facilitate detinuta de Fiat, cea din Polonia.

Potrivit jurnalistilor de la Automotive News Europe, Fiat intentioneaza sa incheie productia modelului 500 din Toluca, Mexic, pentru a veni in intampinarea nevoilor deproductie din Europa, dar si pentru a elibera liniile de asamblare mexicane in vederea punerii in aplicare al maretului plan Fiat, prezentat deja, care vizeaza in special piata americana. Aceste miscari vor pune in practica un alt deziderat, acela de a avea un singur model Fiat 500, disponibil pentru toate pietele de desfacere.

In prezent, Fiat construieste doua versiuni ame modelului 500, similare, insa din punct de vedere structural, complet diferite, una pentru Europa, cealalta pentru piata Nord-Americana. Evident, asamblarea unei singure versiuni, in fabrica poloneza din Tychy, ar reduce si costurile de productie.
Totodata, acest pas ar pune capat lispei de comenzi la care a fost supusa facilitatea poloneza in anii trecuti, cand de pe liniile sale au iesit doar 300.000 de unitati in 2012, fata de mai mult de dublu cat producea in anul 2009.

Potrivit surselor, liniile de asamblare Chrysler sunt aproape de a atinge capacitatea limita de productie, astfel ca mutarea catre fabrica din Polonia ar fi o miscare care ar ajuta compania sa faca fata cererii crescande de vehicule, inainte de constructia unei noi fabrici in America de Nord.

Despre liniile de asamblare din Toluca, care asigura totodata fabricarea modelului Dodge Journey, inca nu se stie exact ce model Chrysler vor produce in continuare, odata cu mutarea productiei Fiat 500 in Polonia.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1927 :: 17.78MB