No SSO cookie

Intre timp in Taiwan - Un sofer iresponsabil loveste patru persoane si fuge. Salvarea trece pe langa locul accidentului

voteaza
(5/ 1)
Intre timp in Taiwan - Un sofer iresponsabil loveste patru persoane si fuge. Salvarea trece pe langa locul accidentului
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Asa ceva nu ati mai vazut. Un sofer trece pe rosu, loveste patru persoane aflate pe scutere si fuge. Salvarea trece pe langa zona accidentului de parca nu s-ar fi intamplat nimic.

 
 

Accidentul pe care il veti vedea a avut loc in centrul Taiwanului. Va mai zicem ca nu e un accident obisnuit. Elementele pe care le veti vedea va vor face sa credeti ca va uitati la un film de comedie, sau la un film destul de penibil.
Un sofer se grabea atat de tare incat a accelerat pe culoarea rosie a semaforului, uitand ca altcineva are verde. De mentionat e ca semaforul se facuse rosu de secunde bune. Astfel, in toata idiotenia sa, soferul a accelerat si a lovit patru persoane aflate pe scutere. Ca sa demonstreze ca este idiotul suprem, a fugit de la locul accidentului, tot pe rosu desigur.
Intre timp, persoanele accidentate incercau sa se ridice si sa se dezmeticeasca. Cat faceau asta, pe langa ei a trecut o salvare. Credeti ca a oprit sa ii verifice pe oameni? Nu, nu a oprit, si-a continuat drumul. De-a dreptul incredibil... Daca vreti sa vedeti firul accidentului, atunci va invitam sa urmariti materialul video de mai jos. Nu uitati sa ne lasati impresiile voastre.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (2)

scris de marita28

Incredibil!!! Aveti dreptate!

scris de kenzo

vedeti cum trece ambulanta pe langa ei si nu opresc ,ca sa nu mai spun lumea cum trece nepasatoare ,eu cred ca e mai mare omenia la noi decat la ei ,vai si amar de curu lor

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2141 :: 17.79MB