No SSO cookie

Inspiratie florala pentru Life Ball MINI 2012

voteaza
(0/ 0)
Inspiratie florala pentru Life Ball MINI 2012
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Redactorul-şef al publicaţiei italiene VOGUE a prezentat modelul special MINI la a 20-a ediţie Life Ball de la Viena pentru susţinerea AIDS LIFE.

 
 

München/Viena. Un automobil special potrivit pentru o ocazie deosebită: Franca Sozzani, redactorul-şef al ediţiei italiene a revistei VOGUE, a conceput şi a prezentat propriul model special MINI pentru a sărbători a 20-a aniversare a evenimentului caritabil. Modelul în cauză este MINI Roadster - dezvoltă 184 CP şi atinge o viteză maximă de 227 km/h -, primul automobil decapotabil cu două locuri din istoria mărcii.

Creaţia unică, care a fost scoasă la licitaţie la AIDS Solidarity Gala şi a strâns o donaţie de 54.000 de euro pentru proiecte de luptă împotriva HIV, nu a lăsat nici o urmă de îndoială în rândul audienţei - estimată la aproximativ 43.000 de spectatori: aceasta va fi o vară sportivă şi plină de feminitate. Franca Sozzani a decorat acoperişul modelului MINI Roadster într-un design floral complicat, dar stilat, în combinaţie cu nuanţa coloristică Deepest Purple - "foarte la modă" - cu benzile aurii emblematice MINI din raliuri - o operă de artă impresionantă. În interior, pielea cu imprimeuri bogate pentru instrumente şi amprentele arămii de pe elementele circulare reprezintă cireaşa de pe tort. Cea mai influentă femeie de pe scena modei italiene - ea însăşi o ferventă conducătoare MINI - a dat frâu liber creativităţii în realizarea acestui model special unic.

"Conceptul din spatele personalizării MINI este inspirat de femeile frumoase şi elegante care în trecut obişnuiau să poarte o eşarfă pe cap atunci când conduceau un model decapotabil", a declarat Sozzani despre sursa de inspiraţie. Şi, în calitate de Ambasador UN Goodwill pentru Fashion 4 Development, a completat: "Florile sunt un simbol al vieţii şi al bucuriei. Iar Life Ball luptă mereu pentru viaţă şi bucurie".

MINI a susţinut Life Ball de la Viena pentru a 12-a oară.

De la lansarea pe piaţă în 2001, MINI a fost un partener tradiţional Life Ball. În anii anteriori, numeroase celebrităţi şi-au pus amprenta stilistică asupra modelului exclusiv MINI, printre aceştia numărându-se echipa de design DSQUARED2, fotograful profesionist Mario Testino şi designerul Angela Missoni. "Datorită semnăturii vizuale creată de Franca Sozzani, modelul special MINI creat pentru această ocazie în 2012 a devenit imediat un punct de atracţie lifestyle şi de design în numele acestei cauze nobile", a declarat Gery Keszler, fondator şi organizator Life Ball. În mod similar, modelul unic s-a potrivit perfect cu un alt punct de atracţie al evenimentului - Fashion Show presented by MINI, organizată de această dată de VOGUE Italia. Spectacolul pentru ediţia aniversară a stârnit un interes deosebit după ce Keszler a anunţat o retrospectivă a ultimilor 20 de ani din modă. Un motiv pentru modelele prezentului - printre care Eva Padberg, Tatjana Patitz şi Karolina Kurkova - să reînvie câteva ţinute legendare din trecut. Numeroasele personalităţi din modă şi lifestyle care au participat la eveniment au putut vedea o revenire a ţinutei robot creată de Thierry Mugler - aproape dată uitării - şi faimoasa rochie-tren pe care Jean Paul Gaultier a creat-o pentru Dagmar Koller. Pe lângă numele celebre ale mărcilor din modă - Diesel, Missoni, Gianfranco Ferré, Heatherette, Philip Treacy, Moschino şi Paco Rabanne -, politicieni, aşa cum a fost ex-preşedintele SUA Bill Clinton, sau numeroase staruri din industria filmului şi a televiziunii, au luat parte la evenimentul caritabil anti-SIDA din 2012.

Implicarea socială BMW Group.

Măsurile luate la nivel mondial pentru combaterea HIV/SIDA sunt unul dintre elementele principale ale politicii de responsabilitate socială pe care o urmăreşte BMW Group. Implicarea companiei în Africa de Sud este extrem de vastă şi acoperă un program extins la locul de muncă pentru angajaţi şi familiile lor, la care se adaugă numeroase proiecte diferite în comunităţile locale şi în afara acestora. Constructorul auto este implicat şi în alte ţări - precum Thailanda şi China - în lupta cu această pandemie. Statutul de membru al "Global Business Coalition on HIV/AIDS" (GBC) subliniază implicarea pe termen lung în diferite locuri.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2157 :: 22.16MB