No SSO cookie

Inside Line Top 100 cele mai tari masini ale tuturor timpurilor

voteaza
(0/ 0)
Inside Line Top 100 cele mai tari masini ale tuturor timpurilor
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Publicatia Inside Line a realizat un Top 100 al tuturor timpurilor. Sunteti de acord cu ei?

 
 

Cei de la Inside Line au realizat un Top 100 extrem de ambitios, constituit din ceea ce editorii publicatiei cred ca sunt cele mai tari masini ale tuturor timpurilor.

Asemenea topuri au mai fost realizate, insa niciodata la asemenea anvergura. Si in plus, chiar cand vine vorba despre un numar mai mic de masini, aproape niciodata nu se poate realiza un top coerent si obiectiv, darmite cand vorbim despre 100 de modele? Se poate asadar pune in discutie prezenta oricarui vehicul in top, dar mai ales, pozitia sa in acest clasament inedit.


Spre exemplu, are ce sa caute Hummer H1, model 1992, pe pozitia 95, in fata Ford-ului Explorer din 1991, care e pe locul 99? N-ar trebui ca Toyota Corolla, model 1968, care e pe cale sa fie cel mai bine vandut nume al tuturor timpurilor, sa fie un picut mai sus de pozitia 83?
Dar ce ziceti de pozitia primului Corvette V8, plasat pe 72, sau Rolls-Royce Silver Ghost 1906, pe 68, ambele in spatele Porsche Panamera 2010, care ocupa locul 67? Iar legendarul Jeep MB din 1941, nici n-a atins o pozitie din primele 50?!


In timp ce pozitiile unor modele sunt cel putin discutabile, exista masini care au facut istorie, si care nici macar nu apar in topul respectiv. Astfel, din lista absenteaza modele ca Citroën 2CV 1948 si modelul DS din 1955; Volvo Amazon 1956; Chevrolet Bel-Air 1957; Dodge Daytona Charger 1969;  McLaren F1 1992. Si daca vreti sa dati o raita prin lista, veti descoperi cu siguranta si alte nebuloase. Nu trebuie decat sa cautati Inside Line's Top 100. Noi va asteptam parerile.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1994 :: 19.25MB