No SSO cookie

Inmatricularile auto continua sa scada in Romania

voteaza
(0/ 0)
Inmatricularile auto continua sa scada in Romania
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Luna iulie a adus in Romania la o noua scadere a inmatricularilor de masini noi fata de anul precedent. Vanzarile de piata auto incep sa fie mai bune, dar inca se afla sub nivelul din 2009.

 
 

Inmatricularile de masini noi au inregistrat o scadere in iulie cu 4,1%, fata de perioada similara a anului precedent. Numarul de vehicule noi inmatriculate s-a situat la 11.899 unitati, dintre care 10.381 au fost autoturisme.


Cifrele au fost publicate de Directia Regim Permise Conducere si inmatriculare a Vehiculelor. Fata de luna anterioara, in iulie, inregistrarile de vehicule au crescut cu 2,8%, iar cele de autoturisme cu 1%. In primele sapte luni ale anului, comparativ cu aceeasi perioada din 2009, inmatricularile de autoturisme noi au scazut cu 36%, la 47.017 unitati.


Dacia continua sa fie cea mai cautata marca de pe piata romaneasca, cu un numar de 3.864 unitati inmatriculate in luna iulie. Marca autohtona a fost urmata in clasament de Skoda si Renault, cu 1.074 unitati respectiv, 870 unitati.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

Nu stiu daca cifrele sunt reale. Daca sunt inseamna ca romanii au trecut la economii. Era de asteptat asa ceva.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1745 :: 19.26MB