No SSO cookie

Informatii noi despre programul Rabla 2013 - Tichetul Rabla va fi transmisibil

voteaza
(0/ 0)
Informatii noi despre programul Rabla 2013 - Tichetul Rabla va fi transmisibil
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Programul Rabla 2013 va porni la drum in curand si revenim cu noi informatii.

 
 

Din cate se pare, tichetul de 1500 de euro, care va fi acordat pentru casarea unui automobil vechi, va fi transmisibil.

"Cu siguranta va fi posibila instrainarea tichetului, pentru ca sunt foarte multi cetateni care nu au posibilitatea sa isi cumpere un autoturism numai in baza tichetului".

Totusi, cand veti achizitiona un automobil nou veti putea prezenta doar un singur astfel de tichet. Anuntul a fost facut de catre ministrul Mediului, Rovana Plumb.

Programul Rabla va fi lansat in dezbatere publica in data de 15 aprilie, iar dupa lansare va mai trece inca o saptamana in care se asteapta observatii si propuneri din partea celor interesati. Abia dupa aceea va porni Rabla la drum.

Intrebata de bugetul alocat acestui program, Rovana Plumb a spus ca nu se stie inca exact, insa se asteapta sa fie aproximativ egal cu bugetul alocat in 2012. Anul trecut AFM a alocat pentru derularea programului Rabla un buget de 171.000.000 lei, din care s-au cheltui 153.888.600 lei.

Rovana Plumb a mai declarat: "Programul nu se va mai numi Rabla. Avem in vedere acordarea unor bonusuri suplimentare, dar vi le vom comunica la vremea respectiva. In afara de bonusul pe care l-am luat in calcul la achizitionarea unei masini electrice, de 2500 de euro pe masina achizitionata, avem in vedere si acordarea altor bonusuri".

Vom reveni cu detalii suplimentare cel mai probabil dupa data de 15 aprilie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1953 :: 17.79MB