No SSO cookie

Infiniti la Frankfurt 2011

voteaza
(0/ 0)
Infiniti la Frankfurt 2011
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Infiniti pregateste o adevarata desfasurare de forte pentru Frankfurt 2011.

 
 

La 22 de ani dupa lansarea pe piata din SUA si dupa numai trei ani de la sosirea in Europa, Infiniti, marca de masini de lux performante din Japonia, participa la Salonul Auto de la Frankfurt la inceputul unui nou plan de dezvoltare pe sase ani. Obiectivul acestui plan este cresterea vanzarilor, astfel incat sa atinga o cota de 10% din piata de lux la nivel global pana in 2016.

Salonul Auto de la Frankfurt este important pentru noi, deoarece ne ofera sansa de a face cunoscut modul in care intentionam sa ne dezvoltam pe parcursul urmatorilor sase ani”, a afirmat Toru Saito, Corporate Vice President and leader of the Infiniti Business Unit. „Ne vom concentra pe cresterea marcii si vom demonstra acest lucru prin lansarea multor modele noi Infiniti si prin cresterea numarului de Centre in tota Europa”.

Printre punctele forte ale marcii Infiniti la editia cu numarul 64 a Salonului Auto International de la Frankfurt se numara urmatoarele:

•    Debutul mondial al unui concept cu performante de varf, care poarta numele persoanei care a ajutat la dezvoltarea sa (mai multe detalii in scurt timp)
•    Premiera germana a conceptului Infiniti ETHEREA, masina compacta de lux care sparge tiparele
•    Masina de Formula 1 Red Bull Racing sponsorizata de Infiniti si condusa de Campionul Mondial en-titre si Ambasadorul Global al Marcii Infiniti, Sebastian Vettel
•    Modelul hibrid (benzina/electric) cu cea mai rapida acceleratie din lume, Infiniti M35h, cu emisii de 162 g/km, prezentat la numai cateva zile dupa lansarea de succes pan-europeana
•    Exemple din cele sase game Infiniti comercializate in Germania, printre care se numara modele coupé, sedan, cabrio si crossover
•    Prezentarea celor 6 lucrari semifinaliste  din cadrul primei teme a Concursului de Arta Digitala Infiniti

„Nu am fost niciodata intr-o pozitie mai buna pentru a prezenta publicului german de ce suntem in stare”, a afirmat Bernard Loire, Vice President Infiniti Europe and Middle East. „Infiniti a pus niste baze foarte solide de-a lungul celor trei ani de prezenta in Europa, iar acum parteneriatele noastre contribuie la mai buna cunoastere a marcii.”

In luna iunie a acestui an, Carlos Ghosn, presedintele si directorul executiv Nissan, a anuntat ca Infiniti doreste sa atinga un segment de 10% din piata de lux la nivel global pana in 2016. Pe langa imbogatirea numarului de modele, in pietele europene cheie se urmareste de asemenea si sporirea numarului de centre Infiniti, ajungandu-se la cate 40 de centre atat in Germania, cat si in Regatul Unit.

Marca japoneza recunoscuta pentru performanta si lux participa la primul sau Salon Auto de la Frankfurt intr-o stare de spirit buna, alimentata de entuziasmul sau pentru masini, tehnologie si servicii. Totodata, imaginea companiei are de castigat cu fiecare succes al partenerului sau din Formula 1, Red Bull Racing, si al Ambasadorului Global al Marcii, Sebastian Vettel.

Standul Infiniti se gaseste in sala 3.1, standul A17. Conferinta de presa Infiniti va avea loc la ora 14:15, marti, 13 septembrie, insa poate fi urmarita live si la adresa: www.infinitieurope.com

Vedetele Infiniti dela Salonul Auto de la Frankfurt 2011, in detaliu.

Conceptul Infiniti ETHEREA
Salonul de la Frankfurt va reprezenta prima sansa pentru publicul german sa analizeze conceptul compact de lux care sfideaza conventionalul. Reactiile privind conceptul ETHEREA in alte zone din Europa a fost predominant pozitive, insa care va fi reactia germanilor? ETHEREA reprezinta, fara a face compromisuri, tot ceea ce inseamna Infiniti: motorizarea hibrida si placerea maxima la volan, intr-o masina cu o lungime de doar 4,4 m. ETHEREA are un caracter dinamic si extrem de sculptural, avand o forma apropiata de cea a unui monovolum, diferita de toate celelalte modele din clasa sa.

Infiniti M35h
Prezentat la Frankfurt la numai cateva zile dupa inceperea vanzarilor in Europa, M35h este cel mai nou model Infiniti. Este primul model hibrid si totodata cel mai rapid si cel mai ecologic model al marcii. Este primul sedan Infiniti care intra in lupta cu traditionalele modele germane. Versiunea hibrida a modelului M stabileste noi standarde in materie de putere si eficienta. Acest model produce 364 CP (268 kW) printr-o tehnologie hibrida de noua generatie, pentru a duce performanta inspirata a marcii pe noi culmi. in tot acest timp, emisiile de CO2 sunt de numai 162 g/km. M35h, cu un pret doar putin mai ridicat decat cel al unui model Infiniti M echivalent, se alatura modelelor M37 V6 pe benzina si M30d V6 diesel pentru a oferi in aceasta clasa trei optiuni care nu sunt egalate de niciun constructor in Europa pana in prezent.

Infiniti G, EX si FX
Sunt prezente si versiunile cele mai noi ale modelelor G37 Coupé, G37 Sedan si G37 Cabrio, toate echipate cu un puternic si carismatic motor V6 pe benzina. Disponibil acum si cu motorizarea V6 diesel pe langa motorul V6 pe benzina, modelul EX coupé-crossover continua sa impuna ritmul in segmentul vehiculelor compacte 4x4 sport chiar si dupa ce alti constructori s-au straduit sa copieze formula succesului. O masina sport printre SUV-uri, FX este unul dintre cele mai populare modele Infiniti in Europa. Puternicul FX50S Premium este cel mai bine vandut model al marcii pe unele piete. Cu trei tipuri de motoare diesel sau benzina, patru versiuni de echipare, echipamente si dispozitive de siguranta de cinci stele printre care se numara si sistemul de prevenire a depasirii benzii, FX continua sa obtina succes dupa succes.

Concursul de arta digitala Infiniti
Tehnologia digitala transforma formele de arta traditionala, iar vizitatorii Salonului de la Frankfurt vor putea vedea in ce mod la standul Infiniti. Cautarea la nivel global dupa pioneri ai artei digitale in domenii precum muzica, hologramele, reprezentarile 3D, instalatiile interactive si realitatea virtuala isi arata roadele la Frankfurt, unde vor fi prezentate lucrarile castigatoare. Pentru Infiniti, patronarea concursului de arta digitala este un proiect de cercetare menit sa testeze limitele posibilitatii creative.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2863 :: 22.19MB