No SSO cookie

Industria auto romaneasca vine in 2013 cu peste 2000 de locuri de munca

voteaza
(5/ 1)
Industria auto romaneasca vine in 2013 cu peste 2000 de locuri de munca
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

2013 pare sa fie un an bogat pentru romani, cel putin pentru cei din Brasov unde vor fi create in jur de 2000 de locuri de munca.

 
 

Din cate se pare, conform predictiilor anul 2013 urmeaza sa fie unul bun pentru industria auto de la poalele Tampei.

Ar urma sa fie angajate peste 2000 de persoane. Oamenii ar urma sa beneficieze de aceste locuri de munca datorita celor sase companii din domeniul auto care au venit cu o serie de investitii importante.

Suedezii de la Autoliv spre exemplu au anuntat ca vor scoate pe piata anul viitor in jur de 1000 de posturi. "Extinderea celor doua divizii din Brasov este rezultatul votului de incredere primit de Autoliv Romania din partea managementului grupului, datorita performantelor extraordinare de-a lungul timpului", ni se spune intr-un comunicat de presa al companiei.

Poate va intrebati cu ce se ocupa cei de la Autoliv Romania. Va spunem ca acest grup produce in principal pentru pietele externe, pentru clienti precum Volkswagen, General Motors, BMW, Ford, Renault, PSA Peugeot Citroen, Fiat, sau Volvo.

Ionel Fierbinteanu, Country Manager Autoliv Romania a declarat: "La finele lui 2013, ne dorim sa ajungem la un numar de 6500 de angajati in toate locatiile noastre din Romania".

Anul 2013 pare sa fie unul cu noroc pentru cei din Brasov. Investitiile companiilor prezente in zona vor duce la crearea a 2000 de locuri de munca. Ramane sa vedem insa care va fi parcursul acestei situatii.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1844 :: 22.11MB