No SSO cookie

Incredibil: isi ducea nepotul in portbagaj

voteaza
(0/ 0)
Incredibil: isi ducea nepotul in portbagaj
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

O femeie din Minnesota isi transporta nepotul in portbagaj pentru a-si proteja scaunele din piele ale Lexusului.

 
 

Cu totii stim ca apa nu face casa buna cu tapiteria din piele a masinii, insa nici caratul copiilor in portbagaj nu este tocmai cea mai buna solutie. O femeie din Minnesota a reusit sa experimenteze ambele variante, iar acum situatia sa nu este deloc roza, dupa ce si-a pus nepotelul in varsta de 11 ani sa stea in portbagajul Lexusului propriu, dupa o zi petrecuta la un parc acvatic local.


In data de 23 august, martori oculari aflati la Valleyfair Amusement Park au anuntat politia ca au vazut un copil urcand in portbagajul unei masini, inainte ca aceasta sa fie pusa in miscare. Politistii au interceptat vehiculul condus de Susan Marie McCarty, in varsta de 38 de ani, care ajunsese acasa cu al sau Lexus si intre timp isi scosese nepotul din portbagaj. Ea a recunoscut in fata ofiterilor de politie ca  pusese copilul in portbagajul masinii, deoarece nu vroia ca acesta sa pateze cu apa scaunele din piele. In apararea sa, a declarat ca lasase deschis compartimentul dintre bancheta spate si portbagaj, pentru ca aerul conditionat sa ajunga si la copil.

Bunica copilului, sora sa in varsta de 14 ani si inca un copil se aflau de asemenea in masina, dar desi bunica nu era tocmai fericita de situatia in sine, nu a vrut sa comenteze sau sa intervina asupra deciziei matusii.

Potrivit datelor oficiale, Mccarty a fost pusa sub acuzare pentru comportament brutal aplicat unui minor si periclitarea sigurantei unui copil, iar daca va fi condamnata ar putea petrece pana la un an dupa gratii si ar putea fi amendata cu pana la 3.000 de dolari.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1497 :: 17.78MB