No SSO cookie

Incepe noul an cu un nou Chevrolet

voteaza
(0/ 0)
Incepe noul an cu un nou Chevrolet
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul chevrolet Aveo – cel mai sigur autovehicul din segment este si cel mai economic sedan

 
 

Anul trecut a fost extrem de productiv pentru Chevrolet, compania lansand pe piata sapte noi modele. Succesul noilor modele a contribuit la rezultate record pentru marca americana, astfel aceasta a inregistrat anul trecut cele mai bune vanzari la nivel global din istoria sa.

Oferta Chevrolet va continua sa se diversifice si in 2012. Incepand cu luna aceasta, un motor turbo-diesel cu capacitate de 1,3 litri si functie start/stop va completa gama motoarelor pe benzina de 1,2 si 1,4 litri, disponibile pe noul Chevrolet Aveo. Varianta Eco dezvolta 95 CP si consuma doar 3,6 litri/100 km (consum mixt), in timp ce variantele de 75 si 95 CP consuma 3,7, respectiv 4,1 litri /100 km. De fapt, noul Aveo sedan, echipat cu motorul turbo-diesel de 1,3 litri cu putere de 75 CP, este cel mai economic sedan din Europa.

Varianta Eco de 95 CP emite numai 95 g de CO2 pe kilometru, in timp ce varianta de 75 CP produce 97 g de CO2/km.

Noul Chevrolet Aveo este singurul sedan cu motorizare diesel din segment.

Oferta Chevrolet se imbogateste cu noul Malibu. In Romania, primele unitati vor fi disponibile din trimestrul trei al acestui an. Chevrolet va intra din nou pe acest segment de piata foarte competitiv din Europa cu noul sedan de dimensiuni medii, disponibil la nivel global. In Romania, modelul Malibu va fi disponibil cu versiunea diesel de 2 l cu putere de 164 cp.

Tot in trimestrul trei va fi lansata cea de-a treia versiune de caroserie a modelului de succes Cruze, station wagon, care va fi prezentata la Salonul Auto de la Geneva, la inceputul lunii martie.

Anul acesta Chevrolet pregateste multe lucruri noi si interesante, asa ca va recomandam sa urmariti ultimele stiri despre Chevrolet pe pagina noastra de internet www.chevrolet.ro, pe site-ul media sau pe Facebook.

Chevrolet aminteste tuturor conducatorilor auto importanta sigurantei la volan.

Cateva sfaturi de conducere utile va sunt oferite de apreciatul pilot de curse WTTC de la Chevrolet, Rob Huf. Acestea sunt disponibile pe site-ul Chevrolet Europe TV.

Pilotul de curse WTTC de la Chevrolet, care va concura pentru titlul de campion mondial in acest an, pune accent pe importanta alegerii unor pneuri de iarna corespunzatoare, care sa asigure o aderenta buna pe suprafetele inzapezite, in orice conditii, dar si pe importanta respectarii unor reguli simple, dar extrem de utile in conditii de iarna.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2857 :: 22.18MB