No SSO cookie

Imagini oficiale cu noul Cadillac CTS 2014

voteaza
(0/ 0)
Imagini oficiale cu noul Cadillac CTS 2014
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Cadillac ne ofera primele imagini oficiale cu noua generatie CTS 2014.

 
 

Nu stim cata vreme doreau cei de la Cadillac sa tina ascuns noul model CTS 2014, insa iata ca am primit mult asteptatele imagini oficiale.

Noua generatie CTS arata mai bine, formele sale sunt mult mai bine proportionate si arata mult mai dinamic. Partea din fata arata deosebit, asta si datorita farurilor care se imbina excelent.

La interior, modelul prezinta acelasi design ca pe noile modele ATS si XTS. Cadillac CTS 2014 beneficiaza de un sistem de infotainment CUE care poate fi accesat prin intermediul unui ecran touchscreen.

Conform celor spuse de producatorul, noua generatie CTS beneficiaza de o platforma mai mare, reusind sa intre astfel in competitie cu modele precum BMW Seria 5 si Mercedes E-Klasse.

Cei de la GM ne-au spus ca noul CTS va fi lansat in trei variante de motorizare. Vorbim de o versiune cu un motor de 2.0 litri turbo care este in stare sa produca 272 cai putere, de o versiune cu un motor aspirat de 3.6 litri care este in stare sa produca 321 cai putere si de un motor twin-turbo de 3.6 litri care este in stare sa produca 420 cai putere. Toate versiunile vor beneficia de o cutie de viteze automata in opt trepte.

Acestea fiind spuse, va invitam sa urmariti imaginile publicate mai jos.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2519 :: 17.79MB