No SSO cookie

Imagini noi cu Porsche 918 Spyder

voteaza
(0/ 0)
Imagini noi cu Porsche 918 Spyder
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Va invitam sa urmariti o noua serie de imagini cu viitorul model de exceptie a celor de la Porsche, 918 Spyder. De aceasta data acesta a fost zarit in timpul unor teste si implicit au aparut si aceste imagini spion.

 
 

Acum cateva zile cei de la Porsche au lansat o serie de imagini oficiale cu viitorul lor model, 918 Spyder. Totusi, acest lucru nu a fost de ajuns iar fotografii au fost din nou pe pozitii si au reusit sa surprinda modelul in timpul unor teste.
Surprinzator, cei de la Porsche nu sunt foarte secretosi cand vine vorba de acest model. Ei au oferit deja toate specificatiile acestui hibrid.
Astfel, masina va beneficia de un motor V8 care va putea produce 570 CP si de doua motoare electrice de 90 kW, respectiv 80 kW. Combinate, aceste trei motoare vor produce 770 CP. 918 Spyder va veni cu o cutie de viteze in 7 trepte. Viteza maxima a acestui model va fi de 325 km/h. Modelul va accelera de la 0 la 100 km/h in doar 3.0 secunde, de la 0 la 200 km/h in 9.0 secunde, iar de la 0 la 300 km/h in 27.0 secunde.
Impresionant am putea zice. Masina va veni intr-o editie limitata, doar 918 unitati vor fi produse, iar pretul de pornire va fi de 645.000 euro.
Pentru cei interesati, producatorul german a inceput deja sa preia comenzile pentru acest model.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3119 :: 22.18MB