No SSO cookie

Imagini cu Toyota Auris 2013

voteaza
(0/ 0)
Imagini cu Toyota Auris 2013
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cel mai nou proiect Toyota a fost facut public pe internet prin intermediul unor imagini. Nu stim daca a fost ceva voit sau daca a fost o greseala, insa ne bucuram ca putem sa vedem modelul inaintea debutului oficial. Pentru mai multe detalii, va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Se stie deja ca cei de la Toyota urmeaza sa prezinte noua generatie Auris in aceasta toamna, in cadrul Salonului Auto de la Paris.
Totusi, se pare ca nu va trebui sa asteptam pana in toamna pentru a vedea cum arata acest model. Pe internet a aparut o parte din brosura de prezentare a acestui model. Imaginile au fost scanate si s-a pierdut din calitate dar totusi e un inceput si ne bucuram ca putem sa va aratam modelul.
Imaginile au fost oferite de un blog din Brazilia. Acestia la randul lor au preluat imaginile din presa japoneza si tocmai de aceea veridicitatea acestor imagini este mare.
In continuare va invitam sa urmariti galeria publicata in cadrul acestui articol si sa ne spuneti ce credeti despre noua generatie Toyota Auris.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2205 :: 17.79MB