No SSO cookie

IDECORE prezinta noul Alfa Romeo Concept Minhoss

voteaza
(0/ 0)
IDECORE prezinta noul Alfa Romeo Concept Minhoss
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un coupe compact sport  realizat, doar pe hartie momentan, de cei de la IDECORE

 
 

Chiar daca in ultimii ani, prezenta oficiala Alfa Romeo pe scena masinilor concept s-a limitat la studiul 4C, designerii independenti au incercat tot posibilul pentru a acoperi absenta firmei italiene de pe piata si pentru a capta imaginatia publicului cu o multime de propuneri.

IDECORE, un studio italian ce se autodefineste "designeri independenti si modelatori", de care poate va amintiti de anul trecut, ei creand studiul Monza V8, ne-a aratat aceste imagini generate pe calculator ale unui nou concept Alfa Romeo numit Minhoss.
Minhoss este un studiu pentru un Alfa Romeo coupe sport mai mic, conceput de Marco Marchese.

Tinerii designeri italieni ne spun ca aceasta creatie "se inspira din antica civilizatie minoica, combinata cu elemente de stil de la diferite modele de Alfa Romeo din trecut si prezent".

Conceptul ar trebui sa aiba  4.1 metri in lungime, motor de 1.75 litri turbo cu patru cilindri, tunat, ce ajunge la 265 CP. Marchese spune ca  Minhoss are un aspect traditional, motorul montat in fata, iar cutia de viteze la spate.

Uitati-va la fotografii  si spuneti-ne parerea voastra.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3083 :: 17.79MB