No SSO cookie

Icona Design Fuselage Concept

voteaza
(0/ 0)
Icona Design Fuselage Concept
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Poate ca numele lui Icona Design nu este la fel de cunoscut precum Pininfarina sau Italdesign Giugiaro, insa lucrurile s-ar putea sa se schimbe dupa ce lumea va lua la cunostinta de existenta conceptului Fuselage.

 
 

Prezentat fara mare tam-tam la Shanghai Auto Show, Fuselage a fost inspirat desenat intr-un stil futurist, cu linii aerodinamice fluide si usi de tip fluture. 

 

In interior, stilul este minimalist, cu un habitaclu centrat pe sofer si cu patru locuri individuale, in timp ce materialele utilizate sunt de cea mai buna calitate, desi prea scumpe pentru a fi folosite la o eventuala versiune de serie.

 

In ceea ce priveste speficatiile tehnice, detaliile sunt limitate, insa exteriorul lui Icona Design Fuselage Concept ascunde un tren de rulare full-electric, ce ii permite masinii sa “bata suta” cu start de pe loc in 4,5 secunde si sa atinga o viteza maxima de 200 km/h.

 

Chiar daca provine de la o firma din China, deocamdata fara traditie recunoscuta in domeniul auto, este posibil ca lucrurile sa evolueze in bine pentru Icona. Ne-am dori chiar ca la un moment dat sa existe si o versiune de serie a conceptului, fie si numai pentru cum arata...

 

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5810 :: 17.8MB