No SSO cookie

Iata noul Zagato TZ3 Stradale

voteaza
(0/ 0)
Iata noul Zagato TZ3 Stradale
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Zagato a prezentat noul Stradale care imbina inima unui Viper cu sufletul unui Alfa.

 
 
Fiorosul Zagato TZ3 Stradale este rezultatul colaborarii dintre Zagato si Alfa Romeo, Asta nu inseamna insa ca are prea multe in comun cu Alfa. Trasaturile caroseriei au mai multe curbe decat sarpele de pe sigla Alfa Romeo, fiind imprumutate de la Dodge Viper ACR, adevarata masina care a imprumutat platforma pentru Stradale  si asupra careia a fost montata o caroserie noua, din fibra de carbon.


Similaritatile cu Perana O-Zone nu sunt intamplatoare, ceea ce este un amanunt de bun augur, insa desi masina este un tribut adus colaborarii dintre Zagato si Alfa Romeo, TZ3 Stradale n-a preluat niciun amanunt mecanic de la Alfa.


Fiind cel de al patrulea model din seria TZ, Stradale vine ca o continuare fireasca dupa TZ, TZ2 si mai recent lansatul TZ3 Corsa, prezentat anul trecut la Villa d'Este, aceeasi locatie unde un model original TZ este pregatit sa fie subiectul unei licitatii publice.
Insa in tmp ce Zagato TZ3 Corsa este un vehicul unic, destinat strict pistelor cu circuit inchis, TZ3 Stradale va fi construit in noua exemplare si dupa cum ii spune si numele, va putea circula pe drumurile publice.


Daca va grabiti, poate aveti  sansa sa prindeti unul dintre cele sase exemplare ramase neadjudecate, deoarece primul este deja rezervat de Eric King, un celebru colectionar auto, al doilea si al treilea exemplar gasindu-si prprietarii in Japonia si Europa.


Cristian Szilvassy

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2710 :: 20.34MB