No SSO cookie

Iata noul Subaru Impreza

voteaza
(0/ 0)
Iata noul Subaru Impreza
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Subaru a dat publicitatii o fotografie si primele detalii ale noului Impreza, care va fi prezentat oficial la New York Auto Show.

 
 
Subaru a dat publicitatii o fotografie a noului Impreza, varianta pentru productia de serie, si un prim set laconic de detalii, inaintea prezentarii oficiale care va avea loc la New York Auto Show, la sfarsitul acestei luni.


Subaru nu a dat prea multe detalii privitoare la noul Impreza. Se stie insa ca ambele variante, atat cea cu patru, cat si cea cu cinci portiere vor debuta deodata la New York Auto Show, iar noul model va fi probabil cel mai economic Impreza de pana acum, cu un consum de carburant de numai 6,53 l/100 km in trafic extraurban (autostrada).


Oficialii japonezi au comunicat si faptul ca noul Impreza va are un interior mai spatios, mai confortabil si mai rafinat.


Cea de a patra generatie Impreza, care va fi disponibila pe piata inca din acest an, este asteptat sa aiba sub capota noua generatie de motoare Subaru, in patru cilindri boxer, in doua variante: 2.0 si 2.5 litri. Subaru afirma ca puterea motorului de 2.0 litri ramane aceeasi, de 146 CP, in timp ce cuplul motor isi mareste valoarea la 196 Nm (cu 5,2 Nm mai mult decat generatia precedenta). O versiune a acestui motor se va regasi si pe noul coupe sport, cu tractiune spate, prezentat de Subaru la Salonul Auto Geneva 2011.


Cristian Szilvassy 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1410 :: 17.78MB