No SSO cookie

Iata noul Subaru Impreza XV!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul Subaru Impreza XV!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Subaru expune in showroom-urile din Romania noul Subaru Impreza XV, un crossover ideal pentru oras.

 
 

Subaru Motors Trading a lansat noul modelul Impreza XV. Dezvoltat pe baza celei de-a treia generatii Impreza, acest crossover este ideal atat pentru peisajul urban, cat si pentru iesirile din oras.


Impreza XV aduce un suflu nou, mai sportiv, unui model cu traditie pe pistele de raliu. Versatilitatea acestui automobil il transforma in alegerea perfecta pentru excursiile in natura si stilul sportiv de condus. Eleganta interiorului, dotarile si calitatea deosbita a materialelor ofera o experienta inedita la bordul noului Impreza XV.
 


Ca si celelalte modele Subaru, Impreza XV este echiptat cu sistemul avansat de tractiune integrala Symmetrical AWD si cu motorul Subaru Boxer. in plus, au fost imbunatatite si aspectele referitoare la protectia mediului, modelul Impreza XV respectand standardele de emisii Euro 5.

 

Performantele si tehnologiile de ulitma ora confera modelului Impreza XV stabilitatea si forta fara de care un crossover nu ar fi un crossover. si fara de care un Subaru nu ar fi un Subaru. Noul Subaru dispune de un motor de 2.0 litri cu 150 de cai putere si un cuplu maxim de 350 Nm. Viteza maxima a noului model este de 203 km/h.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2006 :: 22.17MB