No SSO cookie

Iata noul Jeep Compass facelift!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul Jeep Compass facelift!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jeep a lansat o serie de imagini si informatii oficiale cu privire la noul Compass facelift. Noul model a imprumutat din elementele de design al noului Grand Cherokee. Noul Compass va fi disponibil incepand cu anul viitor.

 
 
Noul Jeep Compass a suferit o serie de modificari estetice, atat la exterior, cat si la interior. Design-ul exterior este caracterizat de partea frontala imprumutata de la fratele mai mare, Grand Cherokee. Modelul Compass a primit blocuri optice noi, grila caracteristica Jeep, panouri laterale noi si o noua capota. Design-ul exterior este completat de luminile de tip LED folosite la stopuri si noile jante de 17 si 18 inch.

Interiorul este aproape identic cu cel al modelului Patriot. Acesta este compus dintr-un nou volan multifunctional, materiale de inalta calitate, noi culori, scaune ergonomice, cotiera noua si o noua consola centrala.

In ceea ce priveste propulsoarele, noul Compass este disponibil cu doua motorizari. Modelul de baza de 2.0 litri dezvolta o putere maxima de 158 CP si un cuplu de 191 Nm. Aceasta motorizare este disponibila cu o transmisie automata CVT2 sau una manuala cu cinci trepte.

Cei care doresc mai multa putere, pot opta pentru propulsorul de 2.4 litri, acesta dezvolta 172 Cp si un cuplu de 223 Nm. Acesta este disponibil cu o transmisie manuala cu cinci rapoarte si cea automata CVT2. Jeep a declarat ca propulsorul de 2.4 litri ofera acelasi consum ca si cel de 2.0 litri.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.1614 :: 22.19MB