No SSO cookie

Iata noul concept Smart ForSpeed!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul concept Smart ForSpeed!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Smart a prezentat primele imagini oficiale cu noul concept ForSpeed. Noul concept decapotabil este o versiune electrica a modelului Smart ForTwo. Conceptul va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva.

 
 
Smart pare sa pregateasca un succesor spiritual pentru conceptul Crossblade. Acesta a fost prezentat prima data la Salonul Auto de la Geneva in 2001. Conceptul Crossblade era o versiune roadster a modelului ForTwo, dar spre deosebire de acesta, Crossblade nu avea usi, plafon si parbriz.

Mercedes doreste sa readuca la viata conceptul Crossblade, producatorul german patentand deja design-ul unui nou Roadster inca din luna ianuarie. Design-ul acestuia este caracterizat de barele de otel care au fost inlocuite cu portiere, deflectoare de vant sunt mai pronuntate si structura de protectie este una caracteristica modelelor Smart.

Conceptul Smart ForSpeed este dotat cu un motor electric capabil sa dezvolte 41 CP. Accelerarea de la 0-60 km/h are loc in 5.5 secunde, iar viteza maxima este de 120 km/h. Autonomia conceptului electric este de 130 km, iar incarcarea pana la 80% are loc in 45 de minute.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.9168 :: 17.8MB