No SSO cookie

Iata Noul Chevrolet Colorado

voteaza
(0/ 0)
Iata Noul Chevrolet Colorado
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Chevrolet Colorado a fost prezentat inaintea premierei mondiale de la Bangkok.

 
 
General Motors a dat publicitatii date si imagini ale noului sau model, Chevrolet Colorado, inaintea debutului sau mondial care va avea loc pe 25 martie la Bangkok International Auto Show.


Acest model, denumit generic Colorado Show, va sta la baza versiunii pentru productia de serie, care va fi prezentata abia peste cateva luni si care va fi disponibila, intr-o prima faza, pe piata tailandeza, undeva catre sfarsitul anului in curs. Constructorul american nu a dezvaluit nimic referitor la posibilitatea ca aceasta masina sa fie oferita si pe piata proprie, americana.


"Desi acesta este un automobil de prezentare, proprotiile de baza si forma sa pot crea o imagine de ansamblu asupra viitoarei generatii Colorado, pe care o vom aduce pe piata," a declarat Brad Merkel, director executiv GM la nivel global.
"Masina este o varianta stilizata a noii camionete, ceva care inglobeaza atat posibilitatile de vehicul comercial, cat si rafinamentul sofisticat, necesar uzului personal."


Colorado Show are o cabina extinsa si o caroserie construita pe un sasiu dezvoltat special pentru tractiunea integrala AWD. Este echipat  cu roti de 20" si anvelope pentru off-road, 285/50R20. Anumite detalii, precum imensele roti din aliaj, oglinzile retrovizoare exterioare, cu design-ul lor futurist, farurile cu LED, vor fi, cel ma probabil, absente de pe modelul de serie.


Interiorul Noului Colorado este insirat din ultimele modele Chevrolet, de la Aveo, pana la Camaro. Cei de la Chevrolet afirma ca la interior s-au folosit materiale moi si placute la atingere, iar ocupantii masinii pot beneficia de o multime de spatii de depozitare.


Motorizarea Noului Colorado este asigurata deo unitate 2.8 litri, turbo-diesel.



Corvin (Cristian Szilvassy)




 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.2084 :: 17.8MB