No SSO cookie

Iata noul Aston Martin Vantage N420 Roadster!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul Aston Martin Vantage N420 Roadster!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Aston Martin a lansat primele imagini oficiale cu noul Aston Martin Vantage N420 Roadster. Acesta va debuta oficial la Salonul Auto de la Paris.

 
 
Britanicii au lansat prima serie de imagini oficiale cu noul Aston Martin Vantage 420 Roadster, dar fara a oferi informatii concrete despre motorizarea si performantele noului model.

Surse din interiorul companiei sugereaza faptul ca noul Vantage Roadster va folosi acelasi propulsor V8 de 4.7 litri ca si modelul coupe. Acest propulsor dezvolta o putere maxima de 420 CP. Spre deosebire de modelul coupe, noul Roadster va fi putin mai incet datorita masei mai mari. Aceasta greutate superioara se datoreaza rigidizarii suplimentare a caroseriei, din cauza lipsei unui plafon.

Noul Aston Martin Vantage N420 Roadster va atinge o viteza maxima de aproximativ 270 km/h. Transmisia folosita va fi una manuala cu sase rapoarte sau cea automata Sportshift.

La exterior se poate observa noul kit aerodinamic, iar la interior ies in evidenta scaunele sportive imbracate in piele . Deocamdata acestea sunt singurele informatii cu privire la noul model Aston Martin care va debuta la Paris.

Andrei Monenciu



 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4582 :: 17.79MB