No SSO cookie

Iata noua editie limitata Seat Ibiza SC Sports Limited!

voteaza
(0/ 0)
Iata noua editie limitata Seat Ibiza SC Sports Limited!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Seat a lansat o noua editie limitata a modelului Ibiza.

 
 
Seat a lansat o nou editie limitata a modelului Ibiza cu trei usi. Noul model se numeste Ibiza SC Sports Limited (Sports Coupe). Noul model a fost lansat in Germania. Seat va comercializa doar 300 de unitati ale acestei editii limitate.

Modelul Ibiza SC iese in evidenta printr-o culoare speciala numita "Lumina Orange" si plafonul vopsit in negru. Propulsorul folosit este cel pe benzina de 1.6 litri care dezvolta 105 CP. Spre deosebire de modelul standard, editia limitata SC a primit dotari noi atat la exterior, cat si la interior.

La exterior se poate observa un nou set de jante de 17" negre, un nou kit aerodinamic format dintr-o bara fata/spate noua, praguri sportive si eleron amplasat pe plafon. Sistemul de evacuare clasic a fost inlocuit cu unul sportiv montat central.

La interior se continua tema in doua culori. Combinatia de portocaliu-negru delimiteaza foarte bine interiorul subliniind liniile consolei centrale si a scaunelor sportive. Seat ofera ca optiune aditionala sistemul park assist, senzori de ploaie si pedale din aluminiu.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5430 :: 22.19MB