No SSO cookie

Iata noua editie limitata Peugeot 207CC Black & White

voteaza
(0/ 0)
Iata noua editie limitata Peugeot 207CC Black & White
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Peugeot a lansat o editie limitata a modelului Peugeot 207CC.

 
 
Noul model Peugeot 207CC Black & White a fost lansat in Germania incepand de la 26.000 de euro. Acesta este o editie limitata a modelului 207CC. Modelul 207CC Black & White este caracterizat printr-un alb metalic la exterior si piele neagra la interior.

A primit de asemenea si un spoiler fata in culoarea caroseriei, eleron spate, sistem de evacuare cromat si un nou set de jante de 18" din aliaj usor. La interior Peugeot a dotat noul model cu scaune de piele de inalta calitate, incalzire in scaune, clima pe doua zone, oglinzi cu inchidere electrica, MP3 player, blocuri optice automate si senzori de parcare.

Noul model editie limitata este disponibil cu doua motorizari. Prima este un propulsor pe benzina de 1.6 litri capabil sa dezvolte 120 CP. Cel de-al doilea este un propulsor turbo pe benzina de 1.6 litri capabil sa dezvolte 156 CP. Pretul primului model este de 26.450 de euro, iar cel de-al doilea de 27.850 de euro.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

este cel mai fain peugeot din istorie.... decapotat atrage toate fetele... este superr

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2280 :: 17.79MB