No SSO cookie

Iata cum arata masina celui mai puternic om din lume

voteaza
(5/ 1)
Iata cum arata masina celui mai puternic om din lume
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre masina care il poarta pe Obama pe teritoriul american si nu numai.

 
 

Poate v-ati intrebat de-a lungul timpului in ce fel de masini sunt transportati liderii mondiali. Ei bine, iata ca noi va prezentam astazi o serie de detalii interesante venite din SUA. Veti afla cu ce fel de autovehicul circula Obama.

La exterior, modelul seamana cu un Cadillac STS, insa in interior totul se schimba. Automobilul este echipat cu echipamente de ultima generatie care sunt menite sa ofere cel mai inalt grad de protectie pentru presedintele american. Este o masina atat de blindata si echipata incat cei din Secret Service o numesc "Bestia".

In continuare va vom spune prin ce se diferentiaza o astfel de masina prezidentiala, in cazul de fata masina presedintelui american.

Rezervorul este acoperit cu spuma astfel incat sa nu explodeze in cazul in care ar fi atins de vreun glont.

In portbagaj gasim tuburi de oxigen, precum si extinctoare. Conform unor zvonuri, aici s-ar mai putea afla si o rezerva de sange a presedintelui in cazul unor accidente grave.

In partea din fata, "Bestia" este dotata cu lentile pentru vedere pe timp de noapte, precum si cu tunuri care sunt capabile sa disperseze gaz lacrimogen.

Poate va intrebati din ce materiale este construita caroseria. Ei bine, in compozitia ei regasim otel, aluminiu, titan si diferite amestecuri ceramice. Astfel, masina este o adevarata fortareata.

Usile sunt si ele protejate avand un strat de armura cu o grosime de 20 de centimetri.

Si geamurile sunt protejate desigur. Ele sunt formate din foarte multe straturi si din acest motiv gloantele nu reusesc sa treaca pe partea cealalta.

Va mai spunem ca datorita echipamentelor, masina poate atinge o viteza maxima de 100 km/h si costa in jur de 300.000 de dolari.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4758 :: 22.19MB