No SSO cookie

Iata conceptul Man S!

voteaza
(0/ 0)
Iata conceptul Man S!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Man va prezenta anul acesta la IAA Commercial Vehicles din Hanovra noul Concept S. Man doreste sa prezinte lumii un nou design pentru utilitarele de marfa, un design mai atractiv si mai eficient.

 
 
Man Nutzfahrzeuge va prezenta luna aceasta la Hanovra noul concept Man S. Acest design nu este doar o imbunatatire a esteticii modelelor Man, ci ofera si o crestere a eficientei. Noul design permite o eficientizare a consumului si a coeficientului de frecare.

Noul concept S
a fost supus testelor din tunelul de vant. Producatorul a declarat ca datorita noului design, coeficientul de frecare a scazut semnificativ, dar nu a oferit nici o cifra exacta. Acesta a completat spunand ca si consumul a fost imbunatit cu 25%, iar emisiile sunt cu 25% mai mici decat cele ale unui cap tractor din aceasi categorie.

Man a finalizat spunand ca prin acest concept doreste sa atraga atentia asupra importantei unui design optimizat  si cum acesta poate eficientiza transportul de marfa la nivel mondial.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1572 :: 17.78MB