No SSO cookie

Hyundai Sonata este alegerea JD Power în privinta calitatii si performantelor

voteaza
(0/ 0)
Hyundai Sonata este alegerea JD Power în privinta calitatii si performantelor
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Hyundai Sonata este cea mai bună alegere în cazul în care preferaţi o maşină din segmentul mediu sau compact, cu un preţ fără taxe de până la 15.000 de dolari, reiese din analizele care se pot face on-line pe site-ul JD Power and Associates.

 
 
[poza1s]Sonata devansează modelul Corolla al mărcii japoneze Toyota, situat pe locul secund. De altfel, potrivit aprecierilor JD Power, Sonata are câte cinci stele din cinci la capitolele mecanică, accesorizare, design interior şi calitatea generală a maşinii, în timp ce automobilul japonez a primit cinci stele numai pentru mecanică. Restul compartimentelor analizate au fost cotate cu câte patru stele. Locurile 3 şi 4 sunt ocupate de Pontiac Sunfire, în versiunile cu două şi patru portiere, iar locul al 5-lea a revenit modelului Nissan Altima, cu 3 stele pentru mecanică, 3 stele pentru accesorizare, 2 stele pentru interior şi 3 stele pentru calitatea generală. [poza2s]Între cele 21 de modele selectate de JD Power, se mai găsesc Volkswagen Golf, pe locul 7, Honda Civic, pe locurile 8 şi 9, cu variantele Sedan şi Coupe, şi Ford Focus, pe locurile 10 şi 12, cu modeul Focus, în variantele hatchback şi, respectiv, sedan. Ceea ce este surprinzător pentru modelul sud-coreean este că el se menţine în fruntea topului şi pentru categoria de maşini de până la 25.000 de dolari, unde, potrivit site-ului JD Power, sunt analizate 54 de modele, faţă de 21 de automobile analizate în categoria de până la 15.000 de dolari. [poza3s]Modelul Sonata sedan a fost restilizat anul trecut, primind mai multă putere în motorul său V-6, de 2,7 litri, care dezvoltă 181 CP. Sonata mai dispune de un motor de 2,4 litri, de 149 CP, ambele motorizări fiind cuplate la o transmisie automată Shiftronic. Sonata a primit, potrivit rating-urilor JD Power, şi premiul “Most Appealing Car”, pentru clasa medie, care desemnează cele mai bune maşini lansate în anul 2002, pe criteriile performanţei, calităţii execuţiei şi aspectului exterior.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1449 :: 17.77MB