No SSO cookie

Hyundai Motor prezinta la Milano instalatia inovativa Art

voteaza
(0/ 0)
Hyundai Motor prezinta la Milano instalatia inovativa Art
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Hyundai Motor va prezenta astazi instalatia inovativa Art la Milano.

 
 

Compania Hyundai Motor puncteaza participarea pentru al treilea an consecutiv la Saptamana de Design din Milano, printr-o instalatie de iluminat interactiva, inspirata de limbajul conceptual al marcii - “sculptura fluida”.

Proiectul urmeaza conceptul specific modelelor Hyundai - “Sculptura Fluida” - si va fi dezvaluit la conferinta de presa de astazi, ce va avea loc in camera Art Point de la muzeul “Temporary Museum for New Design” Milano, Italia. Instalatia va fi expusa in timpul Saptamanii de Design de la Milano (9-14 aprilie 2013).

Aceasta instalatie este unica - ocupa 1.000 mp si este alcatuita din 12.000 de sfere luminoase ce creeaza sculpturi virtuale dinamice, astfel transmitand esenta designului Hyundai – forme inspirate din natura si abilitatea sa de a se adapta la schimbarile permanente ale mediului inconjurator.   

Prezentarea instalatiei va fi insotita de un program artistic, conceput de coregraful german Nikeata Thompson, ce va imbina arta, muzica si dansul si va fi prezentat publicului pe 13 si 14 aprilie.  

De asemenea, completand conceptul specific Hyundai, instalatia revolutionara va permite vizitatorilor sa influenteze sculpturile in continua modificare. Aceasta depisteaza prezenta umana, permitand sa se formeze noi imagini tridimensionale impresionante, ce pot fi modelate cu ajutorul gesturilor. Detalii suplimentare referitoare la instalatie vor fi facute publice in curand.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2265 :: 22.17MB