No SSO cookie

Hyundai mizeaza pe vânzarea a 300 de unitati ale noului model Getz

voteaza
(0/ 0)
Hyundai mizeaza pe vânzarea a 300 de unitati ale noului model Getz
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Hyundai Auto România va organiza, joi, un drive-test cu ocazia lansării modelului Getz, un automobil de clasă mini, pentru care estimările de vânzări se ridică la aproximativ 300 de unităţi, în acest an, a declarat site-ului www.masini.ro, Paul Zamfirescu, director general al companiei importatoare.

 
 
[poza1s]Getz este un hatchback cu 5 uşi cu o lungime de 3,38 metri şi o lăţime de 1,665 metri şi concurează pe segmentul de piaţă al modelelor Citroen C3, Skoda Fabia sau Volkswagen Polo. Modelul este prezentat în două variante de motorizare, de 1,1 litri şi 62 CP sau de 1,3 litri şi 81 CP. Ca dotări standard, Getz beneficiază, printre altele, de aer condiţionat, servodirecţie, geamuri şi oglinzi electrice, airbag şofer, proiectoare ceaţă şi ABS cu EBD, pentru versiunea mai puternică. [poza2s]Cele două versiuni prezentate au preţul variantelor de bază, fără taxe incluse, începând de la 7.500 de euro, pentru modelul 1,1 litri GL, şi de 8.900 de euro, pentru modelul 1,3 litri GLS. Hyundai Auto România se aşteaptă ca, odată cu introducerea pe piaţă a acestui model, vânzările companiei să crească la peste 1.000 de maşini, în acest an, faţă de 663 de unităţi livrate anul trecut. [poza3s]Ca parte a programului de fidelizare a clienţilor, alături de garanţia de 3 ani sau 100.000 de kilometri oferită pentru toate modelele, compania a organizat între 19 şi 22 iunie, turneul de tenis pentru amatori Hyundai Open Air, destinat clienţilor, colaboratorilor şi reprezentanţilor presei. Finala de simplu s-a jucat între Mihai Fulea şi Chesaraicu Bogdan, doi dintre colaboratorii Hyundai şi a fost câştigată de primul dintre aceştia. [poza4s]La dublu, echipele finaliste au fost Filipescu/Manea – colaboratori, şi Golescu/Neacşu – clienţi Hyundai, meciul încheindu-se cu victoria primilor. Între persoanele înscrise în turneu s-au numărat, printre altele, şi jucătorii de fotbal Dan Petrescu, Sabin Ilie şi Mihai Dedu.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1645 :: 22.09MB