No SSO cookie

Hyundai i30C – hatchback

voteaza
(0/ 0)
Hyundai i30C – hatchback
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Salonul Auto de la Frankfurt va gazdui standul Hyundai, unde va fi lansat noul model  i30 C

 
 

Salonul Auto Frankfurt Motor Show 2011 va gazdui premiera mondiala a noii generatii  Hyundai i30 C-segmentul hatchback, care va fi rivalul Volkswagen Golf si Renault Megane in Europa.

Modelul compact i30 aduce un design proaspat, cu o linie unica fata de modelul initial cu acelasi nume, care in Statele Unite este oferit doar sub forma de break, sub numele Elantra Touring.

Design-ul exterior urmeaza liniile recent lansatului  i40  (disponibil in ambele variante, sedan si station wagon), cu o grila fata mare hexagonala, faruri curbate, o linie de centura bombata si pasaje pronuntate la roata din fata.

Designul interior este, de asemenea, modelat după cele mai recente creatii, cum ar fi Hyundai Veloster, oferind o consola centrala proeminenta.

Noul i30 va fi lansat ca un hatchback cu cinci usi, cu variante de motorizare pe benzina, motoare cu patru cilindri sau motoare pe motorina.

Mai multe detalii va vom da direct de la Salonul Auto de la Frankfurt, saptamana viitoare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3639 :: 22.18MB