No SSO cookie

Hyundai Auto Romania invita ascultatorii Europa FM la drive test

voteaza
(0/ 0)
Hyundai Auto Romania invita ascultatorii Europa FM la drive test
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Importatorul marcii Hyundai in Romania si Europa FM au demarat astazi o colaborare menita sa aduca modelele auto marca Hyundai mai aproape de ascultatorii postului national de radio.

 
 
Importatorul marcii Hyundai in Romania si Europa FM au demarat astazi o colaborare menita sa aduca modelele auto marca Hyundai mai aproape de ascultatorii postului national de radio.


Astfel, pe durata a sase saptamani, in perioada 8 noiembrie - 20 decembrie a.c, Hyundai Auto Romania si Europa FM organizeaza un concurs cu premii, care constau in sesiuni de sapte zile de drive test cu principalele modele ale gamei Hyundai: i10, i20, i30, ix35, Veracruz si Santa Fe. Ascultatorii matinalului Europa FM au astfel sansa de a testa in detaliu modelul Hyundai preferat.


Mecanismul concursului este unul simplu: de luni pana joi, in cadrul emisiunii "Desteptarea", difuzata in fiecare dimineata pe postul Europa FM, Monica Anghel si Bogdan Miu vor anunta parola zilei. Vineri, dupa semnalul de concurs, primul ascultator care trimite prin SMS la numarul 0728.111.222 (numar cu tarif normal) cele patru parole ale saptamanii castiga un drive test de 7 zile cu modelul Hyundai anuntat. Exemplu de mesaj corect: parola 1, parola 2, parola 3, parola 4.


Concursul poate fi accesat de orice persoana cu domiciliul stabil in Romania, cu conditia de a detine permis auto categoria B. Testul se poate efectua doar pe teritoriul Romaniei, pe parcursul a sapte zile stabilite de catre organizatori. Indiferent de locatia unde se afla castigatorul, masina va fi furnizata la domiciliul acestuia.


Ultimul castigator va avea sansa de a petrece sarbatoarea Craciunului alaturi de modelul de succes Hyundai Santa Fe.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1893 :: 17.79MB