No SSO cookie

Hyundai a vandut 100.758 unitati in primul trimestru in Europa

voteaza
(0/ 0)
Hyundai a vandut 100.758 unitati in primul trimestru in Europa
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Hyundai a inregistrat o cota de piata istorica in Europa, in primul trimestru al anului.

 
 

Vanzarile de autovehicule Hyundai ating un nou prag in primul trimestru al anului 2010, propagand marca la cea mai mare cota de piata inregistrata la nivel european: 2,7%. Ultimele cifre ACEA (Asociatia Constructorilor Europeni de Autovehicule) indica vanzari Hyundai in valoare de 100.758 unitati in intervalul ianuarie-martie, cel mai mare volum comercializat intr-un trimestru de cand Hyundai a demarat importul de autovehicule in Europa, in anul 1978.

 

Inceputul de an lanseaza Hyundai in cursa pentru dobandirea cotei de piata vizate, de 2,75%, pornind de la cifra atinsa in anul 2009, de 2,4%. Printre cele mai importante modele Hyundai in primele trei luni ale anului 2010 se numara modelul de clasa C i30 si noul SUV compact ix35. Primul dintre acestea a inregistrat cel mai favorabil trimestru de la lansarea sa, in 2007, raportand vanzari de 31.000 unitati. in acelasi timp, modelul ix35 a depasit toate asteptarile, inregistrand peste 33.000 comenzi intr-o singura luna de comercializare, aproximativ 70% din obiectivul anual de vanzari.

 

Primul trimestru a fost de asemenea marcat de introducerea pachetului de beneficii „Triple 5”, ce inglobeaza garantie integrala de 5 ani, 5 ani asistenta rutiera si 5 ani verificari periodice gratuite. Pachetul ‘Triple 5’ a debutat odata cu modelul ix35 si a fost extins si pentru varianta facelift a modelului i30, cunoscut sub numele i30u.

 

Allan Rushforth, vicepresedinte al Hyundai Motor Europe, a declarat: “Am avut parte de o perioada remarcabila la Hyundai, mai ales in ceea ce priveste modelele i30 si ix35, care ne aduce in pozitia de a ne atinge obiectivele anuale ambitioase la nivel european. Provocarea o reprezinta mentinerea acestei pozitii in partea de mijloc a anului. Anticipam ca noul ix35 va continua sa atraga interesul clientilor si va genera vanzari sustinute, in timp ce comunicarea agresiva va promova modelele cheie ale gamei Hyundai.”

Robert Gherghe

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1752 :: 17.79MB