No SSO cookie

Hyundai, marca numarul 1 in Raportul de Calitate Auto Bild

voteaza
(0/ 0)
Hyundai, marca numarul 1 in Raportul de Calitate Auto Bild
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Raportul de Calitate anual publicat de prestigioasa revista germana Auto Bild a pozitionat Hyundai pe prima pozitie in acest top.

 
 

Renumita revista germana Auto Bild a acordat marcii Hyundai pozitia cea mai inalta a clasamentului ‘Auto Bild Qualitatsreport 2010’ (Raportul de Calitate Auto Bild 2010). Devansand restul producatorilor auto, inclusiv marca Toyota sau branduri renumite precum BMW sau Audi, Hyundai a atins performanta in urma unei analize detaliate la nivel de fiabilitate, calitate si satisfactia clientului.

 

Evaluarea Auto Bild are la baza sapte criterii pevazute cu valoare egala in punctajul total si include parerile a peste 9.000 de posesori auto, informatii despre garantia oferita de producatorii auto, despre rechemarile in service si raportul TUV (Technische Uberwachung Verein) - care cuprinde la randul sau informatii despre inspectiile a peste 7,5 milioane de autovehicule. Reprezentand unul dintre cele mai respectate rapoarte in domeniul calitatii auto, premiul ’Auto Bild Qualitatsreport 2010’ reconfirma evolutia pe care Hyundai a inregistrat-o odata cu ridicarea standardelor de calitate la nivel de produs, servicii si relatie cu clientul.

 

Allan Rushforth, vicepresedinte Hyundai Motor Europe, a declarat: “Este o onoare sa primim acest titlu de exceptie, mai ales pe o piata atat de competitiva precum Germania. Hyundai a triumfat inca o data asupra marcilor considerate etalon in general de catre clienti.” “Calitatea ramane prioritatea Hyundai. Sub sloganul ‘Adevarata Calitate Conteaza’ (‘True Quality Matters’) am abordat de fapt o directie strategica orientata catre obtinerea suprematiei la capitolul satisfactia clientului. Ne propunem atingerea acestui obiectiv cel tarziu in anul 2015. Programe inovative dedicate clientului Hyudai, precum ‘Five Year Triple Care’ aduc in avantaj clientul marcii noastre, iar promisiunea Hyundai este aceea de a ne mentine constant in topul pietei auto.”

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2572 :: 22.16MB