No SSO cookie

Hoti romani care au adoptat stilul din Fast and Furious

voteaza
(0/ 0)
Hoti romani care au adoptat stilul din Fast and Furious
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un material care a facut inconjorul planetei in doar cateva zile. E vorba de niste hoti romani care au preluat o idee inedita. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Hotii romani sunt inventivi, toata lumea stie asta, toata planeta ca sa fim mai exacti.
Nici de aceasta data stacheta nu a fost lasata jos, ba chiar a fost ridicata. Niste romani, probabil dupa ce au vazut celebrul film Fast and Furious, s-au gandit sa aplice metodele vazute si in realitate. Odata aplicata metoda, reusita a fost imediata, hotii reusind sa sustraga de-a lungul carierei lor bunuri in valoare de sute de mii de euro.
Totusi, macaroana li s-a taiat, ei fiind sub urmarirea celor de la DIICOT. Acestia i-au si filmat din elicopter chiar in timpul unei operatiuni, ultima lor operatiune de altfel. Din pacate pentru hoti, ultima lovitura nu a fost de succes.
Materialul video a facut inconjorul planetei deja, fiind prezentat chiar si pe CNN.
In continuare noi va invitam sa urmariti un material din Fast and Furious pentru a vedea metoda, iar apoi va invitam sa urmariti hotii romani.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2415 :: 22.17MB