No SSO cookie

Honda Romania nu schimba preturile in functie de fluctuatile monedei euro

voteaza
(0/ 0)
Honda Romania nu schimba preturile in functie de fluctuatile monedei euro
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Honda a anuntat ca nu va schimba preturile modelelor sale in Romania in functie de valoarea schimbatoare a monedei europene euro.

 
 

Honda Trading Romania anunta preturi fixe in lei pentru modelele Civic Sedan si Accord in luna iulie, indiferent de evolutia cursului valutar.

Ovidiu Repanovici, Sales&Marketing Manager Honda Trading Romania: „Pentru ca urmeaza o perioada de acomodare la noile norme fiscale, ne-am gandit ca cea mai buna solutie pentru clientii nostri este sa pastram preturile de achizitie fixe in lei, cel putin in luna iulie. stim cu totii ca variatiile cursului valutar pot avea un impact semnificativ asupra pretului final si vrem sa venim astfel in intampinarea clientilor nostri.”

Astfel ca cei care doresc sa achizitioneze in luna iulie unul dintre cele doua modele beneficiaza de un cost ce nu va fi afectat de conditiile economice din piata, practic invulnerabil la diferentele semnificative de curs valutar inregistrate in ultima perioada. Honda Trading Romania continua seria avantajelor oferite clientilor - pe langa preturi fixe, clientii care aleg in aceasta perioada unul dintre modelele Accord beneficiaza de asemenea si de un voucher de calatorie in valoare de 1000 euro, pentru o vacanta de vis la volanul noului automobil.
 

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1660 :: 22.17MB