No SSO cookie

Honda Jazz Hybrid va debuta la Paris

voteaza
(0/ 0)
Honda Jazz Hybrid va debuta la Paris
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Masini.ro va prezinta primele fotografii si date oficiale ale Honda Jazz Hybrid, care va debuta la Paris Motor Show 2010.

 
 
Iata primele date si fotografii ale modelelor japoneze Jazz Hybrid, despre care nu se stia cu exactitate daca va fi lansat pe piata europeana, sau daca este destinat strict pietei japoneze. Jazz Hybrid isi va face debutul mondial, luna viitoare, la Paris Motor Show, si se asteapta un comunicat din partea companiei Honda, cu privire la eventualitatea exportului si pentru piata din SUA.


Noul sistem hibrid este de fapt alcatuit din acelasi motor de 1.3 litri, cu transmisie variabila continua, si cu motorul electric amplasat intre motorul termioc si cutia de viteze, folosit si la Honda Insight. Nu exista inca date suplimentare, si nici cifre privind performantele, deci se poate presupune ca nu vor exista diferente mari fata de precedentul model hibrid, deja lansat.


Pentru a deosebi variantele hibrid fata de cele clasice, in cazul Jazz, acesta are o grila fata noua, si o bara fata redesenata, in timp ce lampile spate au fost redmensionate si ele. De asemenea, versiunile hibrid vor fi echipate cu un plafon panoramic, care pare a fi realizat din sticla. Alaturi de primele fotografii, destinate pietei europene, in presa au aparut si cateva fotocopii ale unor brosuri de prezentare, in japoneza, impreuna cu pretul, care se situeaza, pentru piata nipona, in jurul a 15.100 Euro.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Honda | Jazz | Fit | Hybrid |
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4133 :: 17.79MB