No SSO cookie

Honda Insight Hybrid primeste un facelift minor

voteaza
(0/ 0)
Honda Insight Hybrid primeste un facelift minor
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

O suspensie mai echilibrata si imbunatatiri ale nivelului de echipare interior sunt noutatile oferite de Honda Insight Hybrid.

 
 
Desi este prezent pe piata mondiala de doar aproape un an, oficialii Honda au anuntat ca hatchback-ul cu cinci usi a primit deja o serie de imbunatatiri care se pot numi ca fiind un facelift minor. Astfel, suspensiile au fost ajustate pentru a oferi un raport mai echilibrat intre manevrabilitate si confort, iar nivelurile de echipare interioare au suferit si ele imbunatatiri.
intr-un comunicat de presa, oficialii Honda au declarat ca aceste schimbari, desi minore, sunt raspunsul companiei fata de feedback-urile primite de la primii cumparatori  ai modelului, dar si din partea mass-mediei.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

iest3e cea mi tare masina din lume

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1781 :: 22.11MB