No SSO cookie

Honda Fit hibrid costa 18.600 $

voteaza
(0/ 0)
Honda Fit hibrid costa 18.600 $
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Honda a stabilit pretul de pornire al noului model hibrid, Fit. Acesta costa 18.600 $, in Japonia.

 
 
Honda s-a decis, in sfarsit, asupra pretului de lansare al noului hibrid, Fit, care va fi disponibil spre vanzare, incepand  cu luna octombrie, in Japonia, la un pret pornind de la 18.600 $. Fit hibrid este cu 4.700 $ mai scump decat varianta standard, pe benzina, dar cu 3.500 $ mai ieftin decat Insight. Honda Fit este deci, cel mai ieftin hibrid de pe piata.


Insight si Fit impart aceeasi platforma, deci si Fit va folosi aceeasi motorizare, de 1,3 litri, hibrid. Spre deosebire de Insight, ale carui pachete de dotari suplimentare nu merita diferenta de pret, Fit este un vehicul care are un foarte echilibrat raport calitate-pret. Cu toate acestea, Honda inca nu are in planurile sale comercializarea modelului Fit si pe cea mai mare piata din lume, adica piata SUA.

Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.7902 :: 17.79MB