No SSO cookie

Honda CR-V, recall masiv

voteaza
(0/ 0)
Honda CR-V, recall masiv
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Geamurile electrice ale modelului Honda CR-V cauzeaza un recall de 489.000 unitati din SUA, Europa si Africa.

 
 

In mod normal, apa stinge focul, dar in cazul modelului japonez Honda CR-V, apa, in special cea provenita de la ploaie, poate cauza un incendiu.

Mai exact, Honda a descoperit ca apa de ploaie, apa de la spalatorie, sau alte lichide varsate intentionat, sau accidental, pot patrunde pe langa geamul soferului, lasat deschis, ajung la centrul de comanda al geamurilor electrice si pot cauza, in timp, o rezistenta electrica. In acest caz, comutatorul se poate supraincalzi, fumega, sau se poate aprinde.

Honda a raportat cazul la National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) si intentioneaza sa efectueze un recall care vizeaza 268.655 unitati existente pe sol american, modele fabricate intre anii 2002 si 2006. Honda va inspecta si dupa caz, va repara/schimba piesa electrica in cauza.

Potrivit unui comunicat citat de Associated Press, Honda opereaza acest recall si in Europa (220.000 de unitati), dar si in Africa (98 de unitati), avand acelasi obiectiv ca si recall-ul din SUA.

O parte a comunicatului remis de Honda (in SUA) spune: "Sfatuim soferii sa-=si parcheze masinil in afara locuintelor, ca o masura de precautie, pana cand se va efectua reparatia in urma recall-ului."

In SUA, recall-ul va debuta prin contactarea clientilor Honda prin posta, la inceputul lunii noiembrie. Despre cele 220.000 de unitati de pe teritoriul Europei, Honda nu a suflat inca nicio vorba.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1678 :: 22.16MB