No SSO cookie

Honda Accord ocupa primul loc în testul comparativ Motor Trend

voteaza
(0/ 0)
Honda Accord ocupa primul loc în testul comparativ Motor Trend
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Motor Trend Magazine, una dintre cele mai respectate publicaţii auto americane, a declarat modelul Honda Accord drept câştigător al "King of the Road Trip", un test drive comparativ care se adresează modelelor sedan. Accord a "capturat" primul loc în această competiţie, toţi cei 6 piloţi ai drive testului votând în favoarea lui.

 
 
[poza1s]Editorii Motor Trend au testat Accord V6 Sedan alături de alte două noi modele lansate pentru piaţa anului 2004, este vorba de modelele concurente în segmentul mediu -superior, Chevrolet Malibu and Mitsubishi Galant, precum şi de unul deja intrat, Toyota Camry. Toate cele patru maşini au fost testate timp de o zi pe o pistă de curse, înainte de a se pleca la un test adevărat de drum lung. Fiecare maşină a fost încărcată la modul la care ar proceda orice familie americană şi a fost condusă cam în acelaşi stil, pe şosele interstate, cu opriri la fast-food-uri şi dormit la motel. [poza2s]Honda Accord a fost apreciată pentru raportul eficient între performanţă şi consum de carburant, precum şi pentru caligtatea modului în care este construită, aspectul interior, la care se adaugă echipamentele de siguranţă şi de control. Accord îşi întăreşte astfel prestigiul câştigat cu puţin timp în urmă când situl Edmunds.com a declarat acest model Honda ca fiind cel mai bun în clasa sa, în urma unui test de comparaţie care a cuprins nouă modele. În aceeaşi ordine de idei, revista Car and Driver a inclus Accord în lista "10Best" din acest an, pentru a 18-a oară consecutiv, mai mult decât oricare alt vehicul de pe listă.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1484 :: 17.77MB