No SSO cookie

Holden Torana cu 1584.5 CP

voteaza
(0/ 0)
Holden Torana cu  1584.5 CP
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

La festivalul Summernats, Jake Edwards a venit cu un Holden Torana cu motor Chevy de 8,2 litri

 
 

La editia din acest an a Summernats, de la Canberra, Australia, am vazut fel de fel de masini: restaurate, tunate, pictate.

Modelul Holden Torana a fost un model cu performante destul de modeste, cu cateva exceptii cum ar fi editia SLR 5000, cu motor V8 de 5.0 litri, cu sase cilindri GTR XU1.

Dar in lumea tuningului, chiar si Torana poate fi transformata intr-o fiara terifianta. Faceti cunostinta cu cel mai recent sedan Torana, tunat de Jake Edward. Masina a fost  echipata cu un motor Chevrolet masiv de 8.2 litri, V8 turbo, care functioneaza pe baza de metanol.

Holdenul galben al lui Edwards a luat parte si a castigat concursul „Horsepower Heroes”. Pe tester, Holdenul a reusit sa ajunga la 1584.5 CP. Impresionant, nu? Priviti si voi ce zgomot scoate o masina cand ajunge la atatia cai putere.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1860 :: 17.78MB