No SSO cookie

Holden ne prezinta camionetele Colorado Pickup

voteaza
(0/ 0)
Holden ne prezinta camionetele Colorado Pickup
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Chevrolet  Colorado si-a facut aparitia in Australia sub marca Holden

 
 

Chevrolet Colorado pick-up, care va fi asamblata si vanduta in Statele Unite, si-a facut aparitia si in Australia, dar sub marca Holden.

Noul Holden Colorado, care va sosi la dealeri la mijlocul acestui an, va fi oferit clientilor in trei stiluri de caroserie, single cab, space cab si crew cab. In ceea ce priveste motorizarea, clientii vor putea alege intre un motor 2.5-litri si unul de 2.8-litri cu 4 cilindri in linie, turbo diesel, evaluate la 148 CP, respectiv 174 CP.

Motorul de 2.5L este asociat cu o cutie de viteze manuala cu cinci trepte si are o capacitate de remorcare de 3.0 tone, in timp ce motorul de 2.8L este oferit exclusiv cu o transmisie automata cu 6 trepte si are o capacitate de remorcare de 3,5 tone.

"Aceasta este cea mai impresionanta camioneta conceputa vreodata de catre General Motors si ne asteptam sa fie un concurent serios pe piata australiana", a comentat John Elsworth, Director Executiv Vanzari si Marketing Holden.

"Strategia noastra inseamna ca vom oferi doua masini diesel foarte competitive, care se lauda cu o capacitate impresionanta de remorcare de pana la 3,5 tone, pe care stim ca clientii nostri le vor iubi", a adaugat el.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3144 :: 22.16MB