No SSO cookie

Hofele Design tuneaza Audi A8

voteaza
(0/ 0)
Hofele Design tuneaza Audi A8
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Hofele Design tuneaza Audi A8

 
 

Companiile germane au dat startul la modificat cele mai luxoase masini din segmentul sedan de mari dimensiuni.

Dupa ce Tuningwerk a tunat BMW 750 Li, designerul Hofele ne prezinta un pachet de tuning similar, mai putin puternic insa, pentru cel mai recent Audi A8. Pachetul se numeste SR8 in include pe langa modificaruile de performanta si modificari de stil.

Pentru exterior, Audi A8 prmeste un body kit, care consta dintr-un spoiler frontal cu insertii pentru grila, un spoiler spate nou cu spatiu special pentru tevile de esapament, praguri laterale si eleron pentru portbagaj.

Ca optiune suplimentara, Hofele ofera oglinzi laterale imbracate in fibra de carbon.

In interior, Hofele design a pus tapiterie din piele in doua nuante de culori, cu cusaturi contrastante si in anumite locuri a pus Alcantara.

Jantele vor fi disponibile in trei dimensiuni, de 20, 21 sau 22 inch. Garda la sol a masinii va fi ajustabila printr-un modul electronic ce va permite soferului sa regleze inaltimea masinii, la viteze de pana la 70 km/h.

Sub capota, tunerul ofera un upgrade ECU care ridica puterea de iesire a motorului pe benzina de 4.2-litri V8, de la 372 CP la 390 CP, iar pentru motorul diesel de 4.2 litri de la 350 CP la 390 CP.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3376 :: 17.79MB