No SSO cookie

Hirvonen castiga Raliul Australiei

voteaza
(0/ 0)
Hirvonen castiga Raliul Australiei
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Finlandezul Mikko Hirvonen s-a impus in Raliul Australiei, etapa a 10-a a actualului sezon de WRC, fiind urmat de coechipierul sau de la Ford, Jari-Matti Latvala.

 
 

Mikko Hirvonen s-a impus in Raliul Australiei si s-a apropiat de Sebastien Loeb in ierarhia generala a pilotilor din WRC. Victoria finlandezului de la Ford a venit dupa o zi de duminica plina de jocuri de culise si ordine de echipa.

Hirvonen, care a profitat de accidentele lui Loeb si Ogier din prima zi a Raliului Australiei, a fost dominat copios in ziua a doua de coechipierul sau, Jari-Matti Latvala, dar s-a impus in fata acestuia in penultima proba speciala de duminica. Atunci Latvala a incetinit serios, supunandu-se ordinelor echipei Ford.

Latvala a incheiat totusi pe pozitia secunda, fiind urmat de norvegianul Petter Solberg. Locul patru a fost ocupat de tanarul englez Matthew Wilson, aflat la cea mai buna clasare in WRC dupa 4 ani, in vreme ce pe cinci s-a clasat Khalid Al Qassimi, aflat la cea mai buna performanta a carierei sale la varsta de 39 de ani.

Sebastien Loeb a revenit puternic dupa accidentul de vineri si, cu largul concurs al coechipierului sau, Sebastien Ogier, a prins locul zece la general. Mai mult decat atat, campionul mondial en-titre a fost ajutat de Ogier si in Power Stage, acolo unde a acumulat alte trei puncte extrem de pretioase.

In ierarhia generala a pilotilor continua sa conduca Loeb, cu un total de 196 de puncte, urmat de Mikko Hirvonen, care a ajuns la 15 puncte mai putin decat francezul. Sebastien Ogier se claseaza doar pe trei si, cu 167 de puncte la activ, pare iesit din lupta pentru titlul acestui an.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1929 :: 22.16MB