No SSO cookie

Hagi este noua imagine a BMW în România

voteaza
(0/ 0)
Hagi este noua imagine a BMW în România
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Automobile Bavaria – importator general BMW în România a încheiat un parteneriat de trei ani, prin care imaginea companiei este promovată de către marele fotbalist român Gheorghe Hagi, informează un comunicat al companiei.

 
 
[poza1s]Fotbalistul român a primit din partea reprezentanţilor BMW un model 735, dotat cu un motor de 272 CP, care are în dotare de serie aproape toată gama de echipamente prezente în industria auto.
Preţul variantei de bază, fără taxe incluse, al acestui model începe de la 58.595 de euro, a declarat site-ului www.masini.ro, Mihai Niţulescu, director de vânzări BMW al companiei Automobile Bavaria.
[poza2s]“Întotdeauna am ţintit spre performanţă şi perfecţiune în tot ceea ce am făcut. Va fi un mare privilegiu pentru mine să conduc un automobil atât de aproape de perfecţiune, cum este modelul BMW Seria 7, supranumit ”, a declarat Gheorghe Hagi.
Ca răspuns, Michael Schmidt, director general Automobile Bavaria, a spus că această asociere este extrem de potrivită pentru că, atât Hagi, cât şi marca BMW sunt simbolurile potrivite pentru pasiune, vârf de performanţă şi responsabilitate.
[poza3s]Hagi a declarat că, pe perioada celor trei ani de parteneriat, va renunţa să folosească alte maşini. În plus, fotbalistul va participa la evenimentele şi lansările de noi modele BMW, care vor fi într-un număr destul de bogat în acest an.
Cel mai important dintre serviciile oferite de Automobile Bavaria, eveniment care a marcat debutul aceastei primăveri, este programul “buy-back”, un nou serviciu adresat celor care doresc să-şi schimbe vechiul model BMW. Astfel, orice automobil achiziţionat de la reprezenţantele BMW şi evaluat de importator poate reprezenta avansul pentru un nou automobil BMW.
Automobile Bavaria, companie fondată în 1994, este importator general pentru Romania al mărcilor BMW, MINI, MG-Rover, Land Rover şi MAN.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2355 :: 22.14MB