No SSO cookie

Grupul VW si Suzuki la un pas de despartire

voteaza
(0/ 0)
Grupul VW si Suzuki la un pas de despartire
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

VW spune ca Suzuki a incalcat  intelegerea dintre ei, cumparand motoare diesel de la Fiat

 
 

Nu este nici un secret faptul că relatia de afaceri dintre Volkswagen si Suzuki este una destul de tumultoasa.

Germanii au dobandit 19,9% din actiuni la Suzuki, in decembrie 2009, in cadrul unei cooperari strategice. Cu toate acestea, pana acum, cele două parti au incercat sa tina secrete problemele dintre ei.

Dar, in urma comentariilor recente ale presedintelui firmei japoneze Osamu Suzuki in care acesta spunea ca cele doua societati  „nici macar nu vorbesc”, Grupul Volkswagen a decis sa faca publice aceste probleme printr-un anunt oficial.

Cel mai mare grup auto din Europa a declarat ca după revizuirea parteneriatul lor, a constatat ca Suzuki a rupt contractul incheiat prin cumpararea de  motoare diesel de la un alt producator. Desi VW nu a spus numele celuilalt "constructor", Suzuki a facut recent o intelegere cu Grupul Fiat pentru a cumpara motoare diesel.

"Volkswagen considera ca acest lucru contrazice termenii acordului de cooperare. Suzuki beneficiaza acum de o perioada de cateva saptamani pentru a remedia incalcarea contractului”, a declarat compania germana.

"Volkswagen considera acest pas regretabil, dar necesar, si s-a oferit sa discute problema cu Suzuki. In acelasi timp, compania subliniaza ca inca considera  Suzuki ca pe o investitie atractiva", a adaugat VW.

"In raportul financiar  semestrial publicat in iulie 2011, Volkswagen a remarcat faptul ca parteneriatul se dezvolta mai lent decat s-a asteptat si a anuntat o revizuire. Aceasta revizuire nu a fost inca finalizata", a mai declarat VW.

Suzuki nu a facut inca nici o declaratie in aceasta privinta.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2310 :: 17.78MB