No SSO cookie

Goodyear si Volvo au lansat o scoala de pilotaj

voteaza
(0/ 0)
Goodyear si  Volvo au lansat o scoala de pilotaj
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania Goodyear, lansează în România, în parteneriat cu Volvo, “Şcoala de pilotaj Goodyear”, un curs special de pilotaj, destinat şoferilor amatori, care le va permite să fie pregătiţi pentru cele mai dificile condiţii de drum.

 
 
[poza1s]Sub îndrumarea unuia dintre cei mai cunoscuţi piloţi de raliu, Ştefan Vasile, cursanţii Şcolii de pilotaj Goodyear vor afla care sunt cele mai eficiente tehnici de frânare, cum pot evita un derapaj iminent sau cum pot păstra controlul maşinii în condiţii de aderenţă scăzută, precum şi multe alte secrete care le vor permite să conducă în siguranţă în orice situtaţie. Şcoala de pilotaj Goodyear se va desfăşura în acest an sub forma a două sesiuni, fiecare urmând să aibă loc pe perioada a două zile, la sfârşit de săptămână. În împrejurimile pitoreşti ale Sighişoarei, prima sesiune se va desfăşura în 6-7 septembrie şi va reuni zece participanţi selecţionaţi prin tragere la sorţi. Cea de-a doua sesiune este programată pentru 27-28 septembrie. [poza2s]“Condiţiile de drum, indiferent de anotimp, sunt o eternă provocare pentru cei care se află la volan”, spune Răzvan Boşomoiu, marketing manager Goodyear. Şcoala de pilotaj Goodyear le oferă şoferilor amatori şansa de a se iniţia în tehnici avansate de pilotaj care-i ajută să facă faţă acestor provocări şi să circule astfel în deplină siguranţă. Consecvent ideii de siguranţă, Goodyear şi-a ales pentru această campanie un partener pe măsură, maşinile pe care urmează a se desfăşura pregătirea practică fiind puse la dispoziţie de Forum Auto, importator oficial al mărcii Volvo în România. “Ne bucură să fim alături de Goodyear într-un proiect care îmbină atât de armonios valorile celor două mari companii, declară Valeriu Huidan, director general Forum Auto. Înscrierile pentru “Şcoala de pilotaj Goodyear” continuă. Mai multe detalii precum şi condiţiile de înscriere sunt disponibile la telefonul 021 224 69 91 sau pe site-ul de web www.scoalagoodyear.ro.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2256 :: 22.16MB