No SSO cookie

GM si Chrysler si-au revenit mai repede decat se astepta

voteaza
(0/ 0)
GM si Chrysler si-au revenit mai repede decat se astepta
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Steven Rattner, fostul sef Auto Task Force din SUA, a declarat ca este impresionat de evolutia GM si Chrysler dupa faliment.

 
 

Steven Rattner, omul insarcinat de Administratia Obama sa se ocupe de falimentele GM si Chrysler, a declarat ca cele doua companii s-au pus pe picioare mult mai repede si o duc mult mai bine decat se astepta in urma cu un an.


Rattner sustine ca ambele companii au indeplinit cu succes parametrii impusi de guvern in ceea ce priveste restructurarile si vanzarile. Atat GM cat si Chrysler au primit ajutoare financiare in valoare de miliarde de dolari de la stat si au fost protejate pruin legea falimentului.


Fostul sef al Auto Task Force a mai spus ca in urma veniturilor anuntate de oficialii GM este foarte probabil ca gigantul auto american sa faca profit pe primul trimestru. El a mai spus ca pe baza pretului de tranzactionare de obligatiuni vechi GM, guvernul poate sa recupereze aproximativ 40 miliarde dolari sau 50 miliarde dolari, bani investiti in compania din Detroit.


Vechiul GM include fabrici inchise si bunuri abandonate in urma falimentului. Statul american detine 61% din GM si isi va recupera o parte din banii investiti cand compania va vinde obligatiunile vechiului GM, undeva spre sfarsitul acestui an. GM a inapoiat 6.7 miliarde de dolari din banii imprumutati de Trezoreria SUA, dupa falimentul din mai anul trecut.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1932 :: 20.85MB